keskiviikko 5. lokakuuta 2016

LOISTAVAA LOKAKUUTA

Hei Häjyt

Lokakuu toi mukanaan loistavat lenkkikelit. Eilenkin oli ihan pakko livistää keskellä päivää hetkeksi työpöydän äärestä ja käydä vähän hölkkäilemässä ja nauttimassa raikkaan aurinkoisesta kelistä ja rauhaisista metsäautoteistä. Olipa virkistävä kokemus ja iltapäivän työt sujuivatkin sitten jouhevasti.

Ensikuussa pidetään Häjyjen syyskokous Kuortaneella ja perinteiseen syyskokoustyyliin jaossa on mm. erovuoroisten johtokuntalaisten paikat sekä puheenjohtajan tehtävä. Kokousrutiinien ohella toivoisimme tietenkin myös paljon keskustelua ja aktiivisuutta Häjyjen ensivuoden nelikymppisten johdosta.

Sen verran ensivuoden juhlavuotta on pohjustettu, että kaikki jäsenemme tulevat saamaan lokakuun lopulla kirjallista jäsenpostia, joka sisältää paitsi perinteisen kokouskutsun syyskokoukseen sekä toimintasuunnitelmaan, myös tarjouksen urheiluliike Lakeus Sportilta sekä toimintasuunnitelmaa täydentävän jäsenkyselyn. Siinä tiedustellaan mm. jäsenistön kiinnostusta yhteiseen bussireissuun Lahden MM-kisoihin, yhteistä lippuvarausta ensikesän Seinäjoen Kalevan Kisoihin sekä yhteistä lippuvarausta ensikesänä Vaasaan yleisurheilun Euroopan joukkue-cupiin ja viimeisimpänä, mutta ei ollenkaan vähäisimpänä kukin saa ehdottaa myös omaa ajatustaan siitä, mitä me Häjyt ensivuonna voisimme yhdessä seuramme jäsenten eteen tehdä.

Lisäksi jokainen ensivuoden jäsenmaksunsa hoitanut Häjy saa pienen jäsenlahjan, joka toimitetaan kevään aikana. Ensivuonna on myös erityisen otollinen aikaa muistaa seuramme aktiivisia toimijoita joko kunniajäsenyydellä tai urheilujärjestöjen ansiomitalleilla, joten ehdokaapa hyviä ehdokkaita, jotka ovat tehneet pitkään töitä seuramme eteen.

Ensivuoden syyskokous pidetään Seinäjoella la 11.11.2017 ja pyöreiden vuosien juhlakokouksen avaajaksi ja seminaaripuheen pitäjäksi on lupautunut kansanedustaja ja tuore KOK:n jäsen Sari Essayjah. Odotamme mielenkiinnolla Sarin terveisiä ja näkemyksiä kestävyysliikunnasta niin jokaisen arkisesta kuntoilusta kuin kuulumisia myöskin kansainvälisiltä areenoilta Olympiakomitean jäsenen näkökulmasta.

Loistavaa lokakuun jatkoa itsekullekin! Pitäkää itsestänne ja läheisistänne huolta!

t. Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti